Tuesday, October 20, 2015

Oosterlinck bestaat 1 jaar! + GIVEAWAY...



Vorig jaar kon je hier lezen dat er een gloednieuwe Scandinavisch getinte conceptwinkel de deuren opende in Heist-op-den-Berg, genaamd Oosterlinck Cooking & Living. Ondertussen zijn we alweer een jaar verder en de woonwinkel die werd toegevoegd aan de bestaande kookwinkel blijkt een schot in de roos te zijn én net wat deze regio nodig had. Scandinavisch getint interieur is (en blijft) nu eenmaal hip & happening!

Ondertussen werden er tal van nieuwe, mooie merken toegevoegd aan het assortiment zoals Atelier Belge, Fest Amsterdam, Atelier Pierre… en ook de nieuwe collecties uit het reeds bestaande aanbod zijn het vernoemen waard. Niet te vergeten dat de trendkleur van 2016, okergoud, volop aanwezig is samen met roségoud en diverse geel- en blauwtinten. Ben je benieuwd? Neem hieronder mee een kijkje door de showroom!

Atelier Belge

Het designmerk Atelier Belge werd opgericht in 2008 en is een volledige Belgische onderneming, ook voor wat betreft de vervaardiging van hun producten. Dit merk vertegenwoordigt het “hedendaags wonen” en probeert een tijdloos karakter te integreren in hun ontwerpen. 



De loopholes zijn een wandapplicatie die je zelf kunt samenstellen. Verkrijgbaar in verschillende groottes en composities, kan je je eigen persoonlijke organizer ineen toveren. De wandapplicatie is verkrijgbaar in het zwart of wit, naargelang eigen smaak en interieurkeuze. Oosterlinck gaat ook mee in deze trend en is één van de verkooppunten waar je deze loopholes kan bestellen. Het interessantste aan deze wandapplicatie is dat je steeds kunt afwisselen met accessoires die je tentoonstelt. Ook kan je de positie van de haken en plankjes verhangen, wat dit systeem niet enkel speels maar ook praktisch maakt.

Ferm Living


De Outline onderzetters van Ferm Living zien er niet enkel tijdloos en gesofisticeerd uit, deze Bauhaus geïnspireerde onderzetters zijn ook nog eens praktisch en beschermen uw tafel tegen warme potten en pannen. Te mooi om te verstoppen, naar mijn mening.

Ook de metalen, geperforeerde dienbladen van Ferm Living zijn nieuw in het assortiment. Ze zijn verkrijgbaar in 2 verschillende formaten en ideaal om te gebruiken op het bureau, in de inkomhal of in de keuken. Ze zijn multifunctioneel en zien er ook nog eens elegant uit.


De tijdloze plantenbakken in poedergelakt metaal van Ferm Living zijn eveneens trendy en functioneel. Verkrijgbaar in verschillende kleurtjes bij Oosterlinck.


Fest Amsterdam

Fest Amsterdam is een cosy interieur -en lifestylemerk dat een frisse twist geeft aan je interieur. Modern en duurzaam Nederlands design staan centraal. Ze bieden zitbanken, stoelen, plaids, kussens en nog meer interieuraccessoires aan.. Onderstaande kussens zijn een leuk voorbeeld van de stijl die ze willen brengen. Frisse, trendy kleurtjes met leuke opschriften of tekeningen. Nu ook verkrijgbaar bij Oosterlinck!


Atelier Pierre

Dit merk staat voor unieke interieur accessoires, uitgedacht door jonge Belgische ondernemers. Minimalistische dierenfiguren nemen de boventoon in een Scandinavisch jasje. 


Een eland aan de muur of een beer in je interieur als catchy item? Neem dan een kijkje bij Oosterlinck voor de verschillende, beschikbare figuren van Atelier Pierre.

Ook de kookwinkel van Oosterlinck blijft vernieuwen. Trends in het kooklandschap voor het najaar én 2016 zijn het veelvuldig gebruik van hout en de welbekende marmer-look. HK Living is een mooi voorbeeld hiervan. 


Dit Nederlands merk speelt lustig in op deze laatste trends. De nieuwe collectie bestaat onder andere uit duurzame, houten broodplanken, verkrijgbaar in diverse groottes, en marmeren planken die perfect combineerbaar zijn met elkaar. Ideaal voor een kaas – of tapasavond onder vrienden. Ga zeker eens een kijkje nemen in de Oosterlinck showroom en laat je inspireren.

De nieuwe folder van Oosterlinck wordt zoals gewoonlijk verwacht begin november. Ook zullen er weer tal van kookdemo’s zijn vanaf eind november. Voor meer info, bezoek hier hun website.

! WIN WIN WIN !

Om hun eenjarig bestaan te vieren mag ik samen met Oosterlinck een prachtige GIVEAWAY organiseren. Wil je kans maken op een mooi HAY bijzettafeltje zoals op de foto hieronder (model DLM XL in zwart t.w.v. € 216)? Ga dan naar de Tasting Lifestyle Facebookpagina en doe mee! Waag je kans tot 30/10/2015. De winnaar mag zijn of haar prijs persoonlijk in ontvangst nemen bij Oosterlinck. 

Good luck!


6 comments:

  1. Wat een mooie items allemaal. Als ik eens in de buurt ben, spring ik zeker eens binnen.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Karen, ja er zijn toch wel wat wishlist items he ;-)

      Delete
  2. Oh wauw, ziet er echt héél erg mooi uit! xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Naomi, inderdaad een aanrader en supertoffe producten en meubels !

      Delete
  3. Lijkt me een topadresje te zijn!! Ik woon wel niet echt in de buurt, maar dit ga ik zeker op de route inplannen als we binnenkort richting Hasselt gaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dag Maria, ja het is een mooie concept store en dus niet enkel woonwinkel maar ook kookgerei! ;-)

      Delete

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!